Schiet raak in online schiet spel – Hoe doe je dat zonder aimbot of triggerbot?

Schiet raak in een shooter op de computer.

De meeste van jullie spelen wel eens een online game. voor die gene die schietspellen spelen heb ik een handige instelling die je helpt bij het raak schieten in een shooter.  En nee., geen Aimbot, triggerbot, Wallhacks of tussenkomende software.  Het is slechts een simpele instelling die je kunt aanpassen binnen een Windows desktop omgeving.

In dit artikel bekijken we hoe je dit kunt instellen (ongeveer 2 minuten werk als je niet zo thuis bent in computer instellingen) en wat de voor en nadelen zijn.
Ook als je niet zo thuis bent in computers gaat dit je voor de volle honderd procent lukken.

 

Hoe de muis werkt met de standaard instelling

In de standaard Windows instelling is het heel moeilijk dan wel onmogelijk om je hand oog coördinatie te trainen. Hoe sneller je je muis beweegt, hoe sneller je cursor zicht over het scherm beweegt. en als je langzaam beweegt schuift hij een klein stukje op. Het is dus best een uitdaging om telkens precies zo te bewegen bij elke kill shot.

Dit heb je waarschijnlijk zelf niet eens meer door maar als de de optie uit zet om dit dynamisch aan te passen zul je zien dat je in Windows maar ook als je in je spel zit moeite hebt met afstellen om raak te schieten. Je eerste gevoel is om de optie meteen weer ongedaan te maken maar hier moet je even door heen.

Je zult je muis oog opnieuw moeten trainen en daarna shiet je bijna altijd raak. Eerst was is sceptisch dat ik dit hoorde van een streamer die ik volg. Maar nadat ik er even aan gewend was heb ik inderdaad meer headshots en schiet ik vaker raak.

 

Shiet raak met de volgende instelling

Druk op het Windows logo op je keyboard of taakbalk.  typ vervolgens muisinstellingen in en klik erop of druk op enter.

muis-instellingen-windows-10

 

 

 

 

 

 

 

In het volgende venster ga je naar extra muis opties.  rechts boven in het scherm.

extra-muisopties-windows-10

 

 

 

 

 

 

In het volgende venster ga je naar het derde tabblad.
Zet hier het volgende vinkje uit.

Let op, zoals ik al eerder aangaf gaat het even lijken alsof je op knoppen klikt die er niet zijn. maar dit komt omdat je je hersens opnieuw aan het afstellen bent zonder dat dit dynamisch gebeurt.

aanwijzer-opties-windows-10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben heel benieuwd of jouw dit heeft geholpen. Meerdere goede gamers zweren bij deze instelling. In sommige games heb je ook een optie voor gebruik ruwe muis input.

Laat een bericht achter als je er niet uit komt.  Succes en schiet raak!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.