Emoji Als Wifi naam instellen | Hoe doe je dat ?

Emoji Als wifi naam.

Het is mogelijk om jouw wifi een emoji te geven. Je kunt het zo gek niet bedenken. In eenvoudige stappen laat ik zien hoe je dit doet.

Zie hier een voorbeeld.
emoji koffiebar

Voordelen vs nadelen.

Een voordeel van een Emoji in de wifi benaming is dat deze tussen de overige wifi netwerk direct de aandacht krijgt. Maar als andere netwerken dit ook gebruiken dan is het overzicht direct weer verdwenen. Mijn advies zou daarom zijn. Gebruik deze met mate en verzin een tekst die iets van de bedrijfsnaam bevat. Zie hiervoor het voorbeeld. Tevens ondersteund niet ieder apparaat deze iconen en zullen dan dus iets soortgelijks zien als op deze website wordt vermeld.

Het instellen.

Om te zien of je router en of modem geschikt is heb ik geen oplossing voor. Dit zul je zelf moeten proberen. Tijdens mijn onderzoek heb ik gebruik gemaakt van de Wifi Pineapple tetra en de Netgear JNR3210. De netgear ondersteund geen tekens. er komt dan een melding met het volgende bericht:

Character is not allowed in SSID.

Om het bovenstaande voorbeeld te maken heb ik gebruik gemaakt van de volgende websites:

Op de eerste website kun je een emoticon vinden. en vanuit de URL balk kopiëren. plak deze vervolgens in het SSID vakje in het wifi modem.
empji sellecterenplak de emoji

Om een speels effect mee te kunnen geven aan de text in de SSID naam kun je de tweede website gebruiken. Mijn wifi test naam ziet er zo uit.

? ?Y?E?T?L?.NL

cybertalk wifi on apple iphone 6Splus

Zodra ik meer tekens toevoeg dan kan ik mijn antenne niet langer meer inschakelen. Er lijkt dus een maximum aantal karakters te zijn.

Ik hoop dat een ieder wat aan deze tutorial heeft gehad en dan er leuke combinaties gemaakt kunnen worden. Laat gerust een berichtje achter met jouw beste wifi naam met emoji.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_58497ce73828a_search-form” cat_id=”3134″ cat_select=”0″ default_search=”Wifi” name=”Op zoek naar een wifi router?” sub_id=”Koop deze dan heel eenvoudig hier” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.