Nicehash komt terug, en wel vanavond

Nicehash komt online vanavond.

Buiten is het koud en sinds nicehash offline ging is binnen ook de kachel weer aan gegaan. Goed nieuws want vanavond komt nicehash terug online. De afgelopen weken zijn de ontwikkelaars bezig geweest met het opnieuw uitvinden van het platform om het volgens eigen zeggen “Bigger, Better, Stronger” te maken dan ooit.

Op redit wordt nog flink gespeculeerd over de verloren coins en wat er gaat gebeuren. Ik laat mij verassen.

Wat wel opviel is dat de wallet die ik in een eerder bericht heb genoemd de afgelopen week is leeg gemaakt Lees hier het eerdere bericht (nieuw venster)

Op moment van schrijven zijn er nog maar 1000 bitcoins in de wallet aanwezig. De rest is middels een schuifmethode verdeeld over verschillende wallets. Check hier de transacties

op de volgende pagina https://vk.com/nicehashmining wordt gesproken over een beloning van 100BTC voor de persoon die de hacker weet te ontmaskeren. Tot nu toe leiden er meerdere sporen naar een gebruiker die bittrex betalingen heeft ontvangen op het beruchte wallet adres.

Het belangrijkste voor veel mensen is toch dat nicehash weer beschikbaar komt. En volgens de ontwikkelaars van nicehash komt dat moment vanavond.  23:00 uur Nederlandse tijd.

Helaas geen witte kerst door de opwarming van de aarde 🙂

One thought on “Nicehash komt terug, en wel vanavond

  1. Nicehash diensten zijn weer gelanceerd. het duurde 30 minuten voor de DNS erdoor was maar alles lijkt weer operationeel. Het is aan te raden om direct je wachtwoord te resetten. en 2FA opnieuw in te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.