Antrouter – Miner stopped due to no alive pools

Antrouter – No alive pools

Onlangs plaatste ik een bericht over de Antrouter en wat mijn ervaring was met het opzetten en instellen. Tot mijn verbazing waren ze vrij snel online maar ook zo weer uit de lucht. De miner meld gewoon in de software “Miner stopped due to no alive pools”. Na het uitvoeren van een update via de website van bitmain zou deze stabieler zijn. Na het installeren van de update zal ik allemaal nieuwe instellingen die ik hiervoor niet hoefde in te stellen.

Ik besloot om een back-up van mijn instellingen te maken en de router te resetten naar fabrieks instellingen. Na de fabrieks reset waren de gegevens ingevuld bij de miner alleen was het onmogelijk om deze te koppelen met mijn antpool account.

Na het contacten van de Antminer support kreeg ik een nieuwe update die het wel deed.

Dus mocht je het zelfde probleem krijgen met je Antrouter dan kun je HIER de firmware downloaden die het voor mij opgelost heeft.
Mijn miners zijn de afgelopen weken netjes verbonden gebleven en halen ook een hogere hashrate dan met de eerste firmware.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.