Vuurwerk kopen in Heerhugowaard ?

Gratis vuurwerk?. ?

Om het jaar goed af te sluiten verloot Cybertalk een cadeaubon van 25 euro vuurwerk. Deze bon kun je besteden bij Tuinmarkt de draai in Heerhugowaard. (Ook in de webshop te gebruiken)

Over Tuinmarkt de draai

Vuurwerk kopen bij Tuinmarkt de Draai in Heerhugowaard

Liefhebbers van siervuurwerk zullen dit jaar vrolijker zijn dan ooit. Er wordt namelijk steeds meer siervuurwerk verkocht in Nederland. Mensen kopen bijvoorbeeld de grote pakketten waarin een echte show is samengesteld. De cakes zijn genummerd, zodat ze alleen nog maar achter elkaar afgestoken hoeven worden. Bij onze tuinmarkt hebben we zulke pakketten volop. Een echte show neerzetten was nog nooit zo gemakkelijk.

Ons vuurwerk kunt u eenvoudig bestellen in de winkel of op de site. Hier in de webshop kunt u meteen allerlei informatie vinden, en heel veel filmpjes over de producten. Wanneer u een keus hebt kunnen maken uit ons grote assortiment is de bestelling zo gedaan. Uw producten staan dan vanaf 29 december klaar voor u in de winkel.

Vuurwerk kopen Alkmaar, Broek op Langedijk, Oudkarspel, Ursem en Obdam

Veel van onze klanten komen uit de omgeving van Heerhugowaard vuurwerk kopen bij onze winkel. We hebben bijvoorbeeld veel vaste kopers uit Alkmaar, Broek op Langedijk, Oudkarspel, Ursem en Obdam.

Bron: https://www.vuurwerktoppers.nl/dedraai/

Wat moet je doen om deze cadeaubon te bemachtigen?

En dat is alles.

De winnaar zal 24-12-2016 bekend gemaakt worden

Houd onze Facebook pagina in de gaten en zie of jij de gelukkige winnaar bent.

Heel veel succes.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.